1. نحوه اطلاع رسانی برگزاری مناقصات، استعلامات و مزایده ها چگونه است؟
اطلاع رسانی برگزاری مناقصات، استعلامات و مزایده ها مطابق ملاحظات قانونی مرتبط از طریق سامانه های برخط پایگاه ملی مناقصات و سامانه الکترونیکی تدارکات دولت (ستاد) به نشانی (http://iets.mporg.ir/ ، http://www.setadiran.ir/) اطلاع رسانی میگردد همچنین در وبگاه اداره کل راه آهن یزد به نشانی https://yazd.rai.ir در بخش مناقصه و مزایده اطلاع رسانی در خصوص برگزاری فرآیند مناقصات، استعلامات و مزایده ها برای نصاب معاملات متوسط و بزرگ صورت میپذیرد.
2. شفافیت و دسترسی به اطلاعاتی از قبیل طرف قرارداد، مبلغ و مدت قرارداد در فرآیند برگزاری قراردادها و معاملات اداره کل راه آهن یزد چگونه میسر است؟
دسترسی به اطلاعات قراردادها مطابق با قوانین ابلاغی برای معاملات متوسط و بزرگ در پایگاه اطلاعات قراردادهای کشور به نشانی(https://cdb.mporg.ir) میسر است.
3. برای خرید ضایعات و اقلام فرسوده از قبیل ریل، تراورس و آهن آلات مستعمل و غیره چگونه اقدام نمایم؟
مطابق مصوبات و قوانین ابلاغی از سوی ستاد شرکت راه آهن جمهوری ایران، خرید ضایعات و اقلام فرسوده از قبیل ریل و آهن آلات مستعمل و غیره منحصراً از طریق بورس کالا سازمان بورس و اوراق بهادار و از طریق کارگزاری های بورس میسر است و امکان فروش مستقیم ضایعات به هیچ وجه مقدور نیست.
4. برای پیشنهاد محصول و خدمات و سوالات متداول در حوزه خرید و برگزاری فرآیند مناقصات، استعلامات و مزایده ها چگونه میتوانم ارتباط برقرار نمایم؟
همانطور که قبلا اشاره شد اطلاع رسانی در خصوص فرآیند مناقصات، استعلامات و مزایده ها صرفا از طریق سامانه های برخط اشاره شده صورت میگیرد و همچنین پیشنهاد قیمت در خصوص تامین محصول و خدمات این اداره کل نیز در سامانه http://www.setadiran.ir/ میسر است. بدیهی است تامین کننده محترم بایستی الزاماً در سامانه الکترونیکی تدارکات دولت (ستاد) ثبت نام و از آن طریق پیشنهاد قیمت خود را ارائه نماید و هیچ روش دیگری در خصوص اعلام قیمت حقی برای پیشنهاد دهنده ایجاد نمی نماید.
5. نصاب معاملات متوسط به چه میزان است؟
نصاب معاملات در سال 1399 مطابق تصویبنامه شماره 9853/ت57607 مورخ 7/2/1399 هیئت وزیران به شرح ذیل تعیین شده است.
· معاملات کوچک: معاملاتی که مبلغ معامله تا سقف مبلغ چهارصد و پنجاه میلیون (450.000.000) ریال باشد.
· معاملات متوسط: معاملاتی که مبلغ معامله بیشتر از سقف معاملات کوچک بوده و از مبلغ چهار میلیارد و پانصد میلیون (4.500.000.000) ریال تجاوز نکند.
· معاملات بزرگ: معاملاتی که مبلغ برآورد اولیه آنها بیش از مبلغ چهار میلیارد و پانصد میلیون (4.500.000.000) ریال باشد.